DOMEIN SERVICE

PRIVE REGISTRATIE

U kunt bij ons ook uw familienaam registreren, mits deze natuurlijk vrij is. Zo kunt u daar later een mailadres aan koppelen. Voorbeeld jan@smit.nl 

DOMEIN VERHUIZEN

Wij kunnen uw domein naar een van onze servers verhuizen. Belangrijk is dat wij daarvoor een zogenaamde auth code (verhuistoken) van u ontvangen. Zodra wij deze hebben kunnen wij de verhuizing in gang zetten. Belangrijk is aan te geven wat voor emailadressen aan het domein hangen zodat er geen nieuwe email verloren gaat. 

INTERNATIONAAL

Wij registreren niet alleen Nederlandse domeinnamen maar kunnen welke extensie dan ook voor u registreren.

QUARANTAINE DOMEINNAMEN

Domeinnamen die door hun eigenaar zijn opgezegd worden niet direct weer beschikbaar voor eventuele registratie. Ze worden eerst 40 dagen in quarantaine gezet. Deze domeinnamen worden daarom quarantaine domeinnamen genoemd. Op het moment dat de quarantaine voorbij is kunnen deze domeinnamen weer aangevraagd worden voor registratie. 

Aanvraag offerte

Required *

Vermeld hier uw domeinnaam/-namen. Wij zullen uw aanvraag checken op beschikbaarheid en dit aan u terugkoppelen waarop u kunt beslissen of u deze wilt laten registreren. 

Kies hier uw webhosting pakket. Als u voor anders kiest zullen wij aan de hand van uw voorwaarden voor hosting met een aparte offerte komen. 

Wilt u een website en heeft u ideeen of een voorbeeld, bijvoorbeeld die van uw concurrent, wij geven u een offerte voor het bouwen ervan. 

  Refresh Captcha  
 

Over Megasnelhosting

Megasnelhosting.nl is een hosting bedrijf dat zich richt op betrouwbare webhosting en domeinnaam registraties voor particulieren en bedrijven.

Contact

Megasnelhosting.nl
Houtbaai 36
1448SJ Purmerend
Tel: 0299-774100
Email: info@megasnelhosting.nl