KORT OVER ONS

about1.jpg
Megasnelhosting werkt met ervaren ict'ers die onze web/mysql en mail servers veilig in de lucht houden. Onze websitebouwers bouwen in verschillende content management systemen zoals bijvoorbeeld in Joomla, Wordpress en Drupal. 

Uw domeinnaam en/of website worden door ons geïnstalleerd in een betrouwbare en veilige omgeving.

Onze servers zijn voorzien van de laatste updates en indien gewenst kunnen zij elke nacht volledig gebackupt worden zodat alle bestanden veilig worden gezet. Deze backups worden op een andere lokatie bewaard.

Onze hosting pakketten hebben de mogelijkheid Joomla en WordPress te instaleren en bieden webmail en e-mail faciliteiten, statistieken programma's en gratis website builders.
Waarom kiest u voor ons?
Onze service is hoogstaand volgens onze klanten. Telefonisch en per mail zullen wij altijd snel handelen mocht u vragen hebben over uw product bij ons.
Onze missie

HOE WERKEN WIJ?

Backups van uw website

Afhankelijk van het soort contract dat u kiest kunnen wij uw website bewaken en backuppen. Mocht er toch iets gebeuren dan kunnen wij deze backup altijd weer voor u terugzetten.

Veiligheid van onze servers

Wij monitoren dagelijks onze servers. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij verwachten ook van onze klanten, die hun website zelf beheren, dat zij hun software goed up to date houden. Joomla en Wordpress sites staan erom bekend dat zij vaak het doelwit zijn van hackers die gebruik maken van fouten in de software. Met het updaten van uw website zorgt u ervoor dat de hackers buiten de deur blijven. 

24/7 Support

Bij storingen zijn wij 24/7 telefonisch en per mail bereikbaar. Bij storingen kunt u ons dus ook in de avond en in het weekend bellen.

Eigen servers of virtuele

Onze technici zijn ervaren om voor u een eigen server of virtuele server (VPS) op te zetten in onze datacentra. Op uw eigen server zullen dan alleen uw website en mail draaien, andere websites komen niet op deze server. U kunt deze server bijvoorbeeld ook inzetten om een cloud te maken waarin u al uw documenten kunt opslaan. Wij kunnen voor u de server onderhouden en voorzien van veiligheidspatches.  

Over Megasnelhosting

Megasnelhosting.nl is een hosting bedrijf dat zich richt op betrouwbare webhosting en domeinnaam registraties voor particulieren en bedrijven.

Contact

Megasnelhosting.nl
Houtbaai 36
1448SJ Purmerend
Tel: 0299-774100
Email: info@megasnelhosting.nl