WIJ ZIJN EXPERTS IN

WEBSITE HOSTING/BOUWEN

Websites bouwen
Of uw website zakelijk is of prive, wij bouwen en hosten deze graag voor u.
Domeinnamen
Onze Hosting

ONZE SERVERS

Dedicated servers
Onze meeste servers zijn dedicated servers. Met dedicated derver hosting worden de websites razendsnel geladen, omdat alle processorkracht exclusief hiervoor is gereserveerd. Bovendien zijn onze dedicated dervers volledig configureerbaar, zodat wij ze precies op maat kunnen maken voor de behoeften van onze klanten.
VPS (virtual private server)

EMAIL

Uw email
Op onze servers draaien verschillende email protocollen zoals imap en vpop, door u zelf te kiezen. Ook krijgt u bij uw webhosting de mogelijkheid om uw mail overal in de wereld te lezen en te beantwoorden via onze webmail.
Email accounts

Andere producten

In de cloud
Wij hebben de expertise om servers op te zetten die voor uw opslag kunnen dienen, een zogenaamde cloud. Dit kan een eigen server worden of een vps. Onze helpdesk kan u daar verder mee helpen.
Microsoft Office
GMAIL

FTP SERVICES

Bij uw hosting account krijgt u van ons ook een ftp account waarmee u zelf uw website kunt uploaden. 

MULTI-DOMEIN HOSTING

Wanneer u ervoor kiest om meerdere domeinnamen te registreren en deze naar een website te laten verwijzen, kunnen wij dat voor u regelen. Onze helpdesk kan u daar verder mee helpen.

CONTROL PANEL

Op een aantal van onze servers draaien PLESK en CPANEL, dit zijn controlpanels waarmee u zelf veel kunt doen. Zoals uw domeinen, mail en ftp gegevens wijzigen en Wordpress of Joomla installeren. U kunt zelf aangeven wat voor controlpanel u het liefst wil gebruiken. 

Over Megasnelhosting

Megasnelhosting.nl is een hosting bedrijf dat zich richt op betrouwbare webhosting en domeinnaam registraties voor particulieren en bedrijven.

Contact

Megasnelhosting.nl
Houtbaai 36
1448SJ Purmerend
Tel: 0299-774100
Email: info@megasnelhosting.nl