CONTENT MANAGEMENT SYSTEMEN

WordPress Hosting

Onze servers zijn ingericht om wordpress websites probleemloos te laten draaien. Via het controlpanel van PLESK kunt u zelf wordpress via een klik installeren. Onze servers checken of uw wordpress versie niet verouderd is, is dat wel het geval dan zal u een email krijgen met het verzoek deze software te updaten zodat de veiligheid van de server niet in gevaar komt. U kunt het updaten ook aan ons overlaten met een service contract. 

Joomla websites

Ook Joomla wordt goed ondersteund door onze servers en draaien dan ook foutloos en snel. Onze servers checken of uw Joomla versie niet verouderd is, is dat wel het geval dan zal u een email krijgen met het verzoek deze software te updaten zodat de veiligheid van de server niet in gevaar komt. U kunt het updaten ook aan ons overlaten met een service contract. 

ANDERE CONTENT MANAGEMENT SYSTEMEN

Wij hebben naast ervaring met Wordpress en Joomla ook ervaring met Drupal en andere content management systemen. U kunt uw voorkeur aangeven bij het bestellen van uw hosting pakket bij ons.

SNELLE EN VEILIGE SERVERS

Onze servers zijn snel en onze systeembeheerders zorgen ervoor dat deze ook veilig blijven. Hiervoor zullen op de servers zodra er veiligheids updates zijn, deze per direct worden geinstalleerd.

Over Megasnelhosting

Megasnelhosting.nl is een hosting bedrijf dat zich richt op betrouwbare webhosting en domeinnaam registraties voor particulieren en bedrijven.

Contact

Megasnelhosting.nl
Houtbaai 36
1448SJ Purmerend
Tel: 0299-774100
Email: info@megasnelhosting.nl